DENİZLİ / ÇİVRİL - Atasay Kamer İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

2024 Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu

Mrt

2. Dönem 1. Yazılı Takvimi

Ock

2024 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru Kılavuzu yayımlanmıştır.

Ock

"Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün 2017-2018 eğitim öğretim yılında bütün imam hatip okullarına getirdiği yeni sistem olan KALİTE TAKİP SİSTEMİ okulumuzda birinci dönem 28 faaliyetin 4’ü dışında tamamı gerçekleştirildi. (Ekim, Kasım, Aralık, Ocak)"

Ock

Anna babası ayrı, öksüz ya da yetim olan yaklaşık 30 öğrenci belirlenip, danışman öğretmenlere yönlendirilerek öğrencilerimizin sıkıntılı durumları giderilmeye çalışıldı.

Ock

Değerler eğitimi kapsamında “Özgüven” temalı çalışma yapıldı.

Ock

Değerler eğitimi kapsamında “Sorumluluk” temalı çalışmalar yapıldı.

Ock

İl genelindeki imam hatip ortaokulu ve Anadolu imam hatip lisesi Müdürleri ile toplantı yapılmıştır.

Ock

Okul kütüphanelerinin zenginleştirilmesi, sınıf kitaplıklarının oluşturulması ve okulun uygun alanlarına okuma köşelerinin yapılması için gerekli çalışmalar yapılmıştır.

Ock

okulun birimlerine , bilim ve medeniyet tarihimizde ilim, hikmet ve sanatta öncü kişilerin isimleri verilmesi ve koridorların hazırlanması için gerekli siparişler verilmiş olup gelecek ay içinde tamamlanacaktır.

Ara

Okul müdürü tarafından öğretmenlerin ders denetimleri yapılmıştır.

Ara

Tüketim toplumundan üretim toplumuna geçiş ile ilgili çalışmalar yapıldı, öğrencilerin bilinçli tüketim konusunda bilgilendirmek amacıyla konferans/panel düzenlendi. Okul içinde oluşturulacak alanlarda atık pil, kullanılmış yağ, plastik vb. malzemelerin toplanması sağlandı.

Ara

Değerler eğitimi kapsamında “Demokrasi ve Adalet” temalı çalışmalar yapılmıştır.

Ara

Okul içinde ve bahçesinde öğrencilerin rahatça eğlenip spor yapabilecekleri Spor alanları düzenlenmiştir.