DENİZLİ / ÇİVRİL - Atasay Kamer İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

2024 Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu

Mrt

2. Dönem 1. Yazılı Takvimi

Ock

2024 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru Kılavuzu yayımlanmıştır.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Genç Sada Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Denizli İl Finali yapıldı. Yarışmada okulumuz 7. sınıf öğrencisi Bilal GEZER üçüncü oldu.

Ekm

13.10.2023 CUMA GÜNÜ SAAT 14.30 OKULUMUZDA AFET PERSONEL TAHLİYE TATBİKATI YAPILDI.

Ekm

29 EYLÜL 2023 TARİHİNDE MEVLİD İ NEBİ HAFTASI KAPSAMINDA OKULUMUZDA İLÇE MÜFTÜSÜNÜN  VE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜN DE KATILDIĞI PROGRAM DÜZENLENDİ.

Ekm

28.09.2023 TARİHİNDE OKULUMUZDA 15 TEMMUZ POGRAMI DÜZENLENDİ.

Ock

Okul idaresi tarafından Mesleki ve sosyal etkinlik Çalışmalarının Takibi ve Tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için gerekli çalışmalar yapıldı.

Ock

Kardeş okulumuz Şırnak iline bağlı Uludere ilçesi Yemişli köyündeki Yemişli İlkokulunu kardeş okul olarak belirledik. Gerekli görüşmeleri sağladık. Yardım kampanyasıyla oradaki öğrencilere kırtasiye ve okuma kitabı desteğinde bulunduk.

Ock

Mevlit Kandili etkinliği yapıldı. Camilerde Mevlit Kandili Programları düzenlendi.

Ock

Okulun 1.dönem sonu itibarı ile akademik, mesleki, sosyal ve kültürel faaliyetlerde başarılı olan öğrenciler belirlenerek okul idaresi tarafından ödüllendirilmiştir.

Ara

Okulumuzdaki sosyal etkinlik faaliyetlerinden görüntüler...